10 februari 2009

inte helt fel o plugga





När det är sånt här väder har jag inga problem med att spendera en hel söndag till pluggande. Experter säger att man ska plugga max en timme och därefter paus innan man sätter igång igen. Vilket för mig innebar, 1 timme plugg, 15 min sola, 1 timme plugg 30 min lunch,1 timme plugg 20 min sola...osv!

6 kommentarer:

Anneli sa...

Hej gumman, gissar att du verkligen njuter nu. Bea i bikini och solbrillor = njutning! De är underbart att se, jag blir bara lite avis - här hemma snöar det nu och är vitt på marken. Rätt fint det också faktiskt. Kan du slita dig från solen och ägna en stund åt din mamma på skype snart? Längtar efter en pratstund med dig.
Kram kram

Lisa Enckell sa...

Fy bövelen vad härligt!!!

Sola lite för din bleka sis också ;o)

Anonym sa...

och för din allt blekare papps
Kul om bajset och indoor och jättekul att du får uppleva Nationals. Här låter det som värsta VM-tävlingen men antar att det är som ett universitetsmästerskap.
Nu har vi fullt fokus på vår veckotidning. Två dagars kick off på Tylösand och nästa vecka smäller det.
Håll tummarna!!
Ser ganska skönt ut i solen - Mamma skulle nog dö av lycka om fick byta några minuter med dig. Hon mår inte bra i grådiset.
kramis
papps
ps jag skall hämta din cykel på tisdag. Hoppas den står kvar!

Unknown sa...

o mamma, jag vill gärna prata med dig!! såklart, det var så längesen nu. Nathalie sa at hennes föräldrar hade ngt avtal med telia så de ringde från deras hem telefon till usa väldigt billigt, kan du inte kolla upp det.?? Imorgon åker jag till Clemson och är borta hela helgen. Men mitt mobil nr är: 386 679 3175 så det är bara o ringa!! ska kanske ta med mig datorn dock så då kan vi snacka, om jag får tag på internet. Pappa!! jag har helt glömt bort cykeln , haha...oj ja hoppas den står kvar. Håller alla tummar för er:) Ha det bäst!! Många kramar.

Anonym sa...

hello Franco Costa is here
www.francocosta.it
success with enckell collection
baci baci
(betyder puss puss)
franco

Mia sa...

Stort grattis till dig Bea, Nationals - coolt! Det är så roligt att läsa om ditt liv over there, man blir så glad. Tack för att du delar med dig och att du skriver på ett så personligt och härligt sätt.
Jag jobbar som en liten gris, som vanligt, försöker att hinna med träning (små, små tecken på tvättbräda har jag fått, eller är det bilringar...?). I går var mormor, morfar och jag på konsert där Wickan uppträdde (sång) - hon var så duktigt och jag känner mig så stolt över henne.
Jag ska göra allt jag kan för att kunna komma till dig i värmen, siktar på maj, blir det bra tror du?
Wickan har skickat med en speciell liten "kom-i-håg-mig-gåva" med mormor och morfar, något från hennes rum - vad tror du att det är?
*** Hoppas du får en härlig Valentine Day i morgon****