08 maj 2009

En snabbis

Sitter just nu i Ericas rum pa vart B&B i Tallahasse. Imorgon ar det stafett i 4"100, 4"400m och ett 400m hack lopp som galler. Ska bli kul.

Min adapter har gatt sonder sa jag har inga batterier pa min dator (en av anlednignarna till min sena uppdaterig har pa bloggen). Sen har det bara inte varit lockande att sitta inne med datorn nar man kan vara ute.

Igar kvall efter middag med teamet sa akte jag ner till stranden. Tog kvallsdopp och hade sandkrig. Och jag hade sand precdis ;verallt. Mitt blonda har var fullt av sand, i morse naR jag vaknade hade jag en sandlada i sangen. Vi avslutade kvallen med bbq och pingis hemma i Kevins nya hus, (beach-hus).

Annars var gardagen ratt trakig, inte mycket och gora pa skolan. Tranar pa morgonen for att det ar for varmt pa eftemiddagen. Far inte vara ute i solen pa dagarna for att jag blir trott infor tavlingarna, och jag vill ju inte direkt sitta inne. Nej..det far nog bli att jag tar tag i pappas ide med o leka journalist pa mallen i nasta vecka.

Idag hade jag en valdans langtan efter att fa sitta ute i tradgarden pa lotsgatan och ata frukost efter ett mogondopp nere pa piren. Ahh...hoppas vadret tillater det i sommar.

Fick mitt anstallningsavtal idag, jobbar fran 15 juni till 31 juli. man-fre pa Nordea i Solves.

Nu ska jag fa lite behandling.

tjopp