06 mars 2009

Nationals

Just nu sitter jag på plats nummer 13 rad 4 i en gigantisk arena. Hallen är i färgerna gul o blå och skolan den tillhör har lånat ut hallen till oss för de är själva i betydligt högre division. Banan är 275m lång vilket gjorde mig väldigt förbryllad när jag skulle springa, som tur väl var så berättade de för mig att 600m var 2.14 varv, nämen o tack..genast mycket lättare.

Igår var det stafetternas dag. 4*800m och en timme efter 4*400m. Jag hade sträcka i tre i 800 och tanken var att de skulle komma in till mig som tvåa o sen kunde jag bara hänga där och hålla positioonen, så jag inte tröttade ut mig för mycket inför 400. Dessvärre så kommer de in som trea eller fyra och jag blir helt förbryllad, jag är ju inte så himla van vid 800 och det jag var mest orolig för var o springa för fort. Det blev nog snarare för långsamt..hade mycket energi i slutet och dessvärre klarade vi oss inte till final. En timme senare var det 4*400m jag samlade ihop mig, hämtade energi från lite powerrade och så var det dags igen. Loppet kändes väldigt bra, jag knde mig strak hela vägen och med tanke på vad jag sprungit tidigare så var nog tiden relativt bra. Vi slog skolrekord och kom åtta.

Idag sprang jag 600m. Vinna eller försvinna var det som gällde så jag kickade ut hårt. Mötte en sådan där vägg ni vet som kan stå i vägen ibland och tyvärr blev det försvinna den här gången.
Kan väl inte säga att jag är super nöjd med dagarna so far men jag är glad som är här. Det är en häftig upplevelse och vi är ett himla mysigt team. Det får bli till o ladda om för nästa säsong, utomhus säsongen!! Hemma i Sverige har man några månader med hårdträning och lite vila op så där...här startar vi igen om två veckor!! Ska bli kul, nu är det häck som gäller.

Ska heja lite nu.
'
Har fått indikationer på att ni har haft problem med att läsa och kommentera på bloggen är det fler som haft det?? Om ni inte kan kommentera men kan läsa bloggen vänligen maila mig, beatrice.enckell@gmail.com

bilder kommer inom kort!!
kram kram