08 september 2011

två dagar, två cermonier, två utmärkelser!

Under vår årliga välkomstmiddag så uppmärksammades jag igen för min utmärkelse till Champion of Character och fick samtidigt mottaga mitt diplom.

Idag var det "Induction" för alla Business Eagles, då fick jag mottaga detta fina diplom. Business Eagles är ett program som riktar sig till de främsta inom Business Administration, som en liten extra bonus hjälp till framtida anställning.
Jag och mina "hus-kompisar" - Vi kallar oss "The Bee's" (Bjorg, Brianna, Beatrice) Bilden är tagen under välkomstmiddagen!
Kan ju slänga in en liten bild på min ny frilla. Går inte att se så mycket men dock..!


Published with Blogger-droid v1.6.9

så var det igång igen, det där schemalagda livet!

I slutet av förra terminen bestämde jag mig för att läsa en extra kurs denna termin så att jag skulle komma ifatt lite. Men ärligt talat.. vem vill stressa sönder sig sitt sista år i College?! Nej inte jag i alla fall. Det blir till att ha lite "credits" kvar efter min graduation som jag får fylla ut med ett internship istället. Känns bra. Jag kommer ha fullt upp ändå, har på något vis lyckats bli involverad i alla möjliga hörn detta år.. Team captain, Marketing Chair, Athletic Liason..sen har jag ju träningen och alla mina andra kurser med förstås. 

San Diego, CA
Bokade en resa till Tucson, Arizona igår. Tänkte att jag skulle passa på att resa lite nu mitt sista år.! Ska bli kul. Kanske att vi hinner med en biltripp till San Diego när vi är där. Då hade jag blivit så där glad i hela kroppen :)

Tucson, AZ