28 januari 2009

Inget plugg for min del!

Skolan har kommit igang pa allvar nu och pa tisdag har jag prov i data. Onskar att Chrille kunde skriva provet at mig!! Jag menar, vad ar meningen med att veta skillnaden pa data och information eller internet och www. Det som kanns viktigt for mig ar att datorn funkar och gor som jag vill. Jaja, det blir till o plugga i helgen. Andra amnen som jag har ar management och det ar kul! Lararen har alltid spott mellan lapparna men vet faktiskt vad han snackar om. JAg ska gora ett skriftligt arbete dar jag granska Commersen som foretag och se hur de arbetar med mangament etc. Ska bli mycket intressant!!
Matten ar an sa lange mycket enkel sa den flyter pa valdigt latt. Endast ett halv fel
(glomde ett a) pa forra provet. Financial accounting ar ett annat amne som jag laser som handlar mycket om hur man undviker att betala skatt i USA. Min larare ar inte allt fortjust i det amerikanska systemet. Om han bara visste hur det var i Sverige.

Ikvall ar det dags for basketmatch igen. Och om ni kanske tror att jag mest roar mig har borta, festar och har mig sa har ni ratt. Det ar det enda jag gor. Varfor bry sig om skolan, den kan ja val skita i. Nej, ni kanner mig nog allt for val for att tro det?! jag ska saga er att det ar en hel del pluggande. Jag forsoker planera min tid sa bra som mojligt. Traningen borjar tre och haller pa i cirka 3timmar (ibland 4) sa efter det ar man inte sa sugen pa att plugga men jag forsoker fa in pluggandet dagtid istallet. Darfor borde jag nu sluta skriva pa min blogg o studera lite.

Halsa tillbaka till farmor o kina!! och alla andra som inte laser min blogg.
Ha det kanon sa hors vi snart igen.
Idag skiner solen och jag har borjat fa lite farg pa min nasa.