05 maj 2011

Så var skolan över...igen!

Sådär helt plötsligt, från superstress till ingenting, så var höstterminen 2011 bara snipp snapp snut. Nu väntas tävlingar- Orlando, Clemson, Jacksonville, Indianpolis....och där emellan ska det flyttas ut..igen!

Min lägenhet är fin och visst är det lyx med pool och hottub, men den ligger lite långt iväg och jag vill inte betala hyra under sommaren. Dessutom så flyttar mina rumskamrater ut. Nästa termin ska jag bo med två fotbollsbrudar...ja vi får väl se hur den sagan slutar ;)

Måste ju lägga till en reflektion över hur reaktionerna här borta var när Usama Bin Ladin mördades. Vi märkte det nog alla via Facebook, en kommentar poppade upp och till början trodde vi det var spam. Men när fler och fler hade statusar sa detsamma så satte vi på nyheterna. Det var fest! Bin Ladin is dead-partaj, firande utanför vita huset, osv..alla var överlyckliga..Lite försiktigt sa jag - "I usually don't like when people get killed, but is it ok to say that this probably was good?!".. till svar fick jag "HAHHA BEA! CELEBRATE!!!" ja, riktigt så stor fest var det kanske inte hemma i Sverige..vad jag har förståt så diskuteras det mer om det var rätt att döda honom eller ej. Vad kan man säga..en av de värsta ledarna någonsin är nu borta, men är kriget slut? Knappast. Al Quaida kommer väl inte direkt att ge sig nu?!

jaja..slutsnackat om politik..