22 februari 2009

Massa saker...

Mycket har hänt denna helg och jag önskar att den vore en dag till, hade varit så mycket bättre med tre dagars helg men fortfarande fem dagars jobb...alltså åtta-dagars-vecka, håll med! är inte idén strålande?!

I fredags hade jag en lugn kväll med mormor och morfar. Vi började med att lyssna på ett föredrag med en gammal Embry Riddle-elev som nu är astronaut. Hon berättade en hel del spännande saker och det visade sig att hon varit i samma team som Mr. Fuglesang. Där ser man!
Efter att vi alla tre nästan somnat i salen, inte för att det var ointressant men Amerika och frågestunder, archh....jag säger då det, det kan bli så låååångdraget, så åkte vi till Red Lobster. Där blev det hummer för mormor och morfar och en god pasta med både shrimps scallops och andra goda kräftdjur, yammi!! Jag är Så bortskämd nu när mormor och morfar är här!!

I går var det tävling som gällde, vi hade perfekt väder och mina events för dagen blev 600m, 200m och 4*400m. Kan ju säga att mina ben värker idag..aj aj. Fick B-gränsen på 600m till Nationals 2 ynkas tiondelar från A...arch...men förhoppningsvis kommer jag får ställa upp ändå, vi får helt enkelt hålla tummarna på att coacherna väljer mig.
Den strålande solen under dagen resulterade i lite fin "bonna-bränna" på mina armar, då jag hade t-shirt hela dagen, och en bränd panna. Kvällen avslutades med fest hemma hos Dan, Chance och Saif där det spelades beerpong och flipbeer.




Idag kom mormor och morfar och hämtade mig runt elva snåret och vi begav oss till en mysig liten stad, San Augustine. Efter en del u-turns och vridande på kartan så hittade vi tillslut ett välkomstcenter. Här fick vi karta och vägvisning. San Augustine är en mycket mysig stad som inte alls liknar USA. Här är smågator med mysiga butiker och caféer och gatumusikianter som spelar. Vi åt lunch på ett spanskt bageri och satt en stund i solen och njöt. Därefter gick vi vidare längst gatorna och förundrades över att USA kunde vara mysigt! >Tillslut hittade vi även lite roliga saker att göra, leksaker!! Ni vet, morfar och apparater, här ska det testas. Första maskinen var en "How much in love are you"-maskin. "Asta, gör den här så får jag se hur det står till". Okej mormor börjar, aj aj aj....hon får MILD, hmm...muttrande från morfars sida, bara mild?!. Då var det min tur, tjaaaaaaaaaaabong!! nästan högst upp lös min lampa, "HOT STUFF" wöho....hmm..vem kan det vara som jag är så förälskad i?? Får nog ta och fundera över det ikväll. Jaja..men morfar då, hur står det till med dig?! Dado..."COLD FISH TRY AGAIN" haha..öo..vad är detta. Hmm..en quarter till i maskinen så testar vi igen...hmm..vet inte om vi skulle gjort det, "HARMLESS".hahahaa....vad händer här, klaga inte på mormor...
Himla kul maskin i allafall och vi skrattade alla gott. Nästa mackapär var en som mette ens personlighet och morfar fick direkt Socialize, vem kan säga att det inte stämmer??

Efter lite cigarrbutiker, tehandlande (vad sägs som Belgiskt choklad-te?) och chokladprovande så var vi mätta på staden och bestämde oss för att åka hem till hotellet. Där tittade vi ut över den underbara utsikten med en kopp kaffe och cookie, jammi!! Kvällen avslutade vi tillsammans med Nathalie på en Japansk restaurang där de lagade maten framför oss. Otroligt god mat och en underbar show. Jag menar det är inte varje dag som man får se en japansk butterfly (flygande smör!!), eller en ris-mussepigg eller varför inte den japanska micron?

Bilder kommer inom kort!!

Natti natti.