07 september 2009

Mitt rum!

 
 
 

Ta och titta riktigt noga på skrivbordet och dess konstruktion!! ;)
Posted by Picasa

majs bakad potatis o kyckling

PÅ spisen står majsen o kokar, i ugnen bakas potatis och kycklingen köpte vi färdig!! Ska bli gott med middag. Jag börjar bli bättre, har nu börjat hosta en del men var och tränade för första gången sen onsdags. Om jag nu kan kalla det träning, värmde upp, sprang 800m och sen var jag i stort sett helt slut. Joggade en liten runda och gjorde lite core. Men det är märkligt hur kroppen kan säga ifrån som den gör. Blir väl en tripp till hälsocentrat för o ta lite prover för svininfluensan.

Hela förra veckan var vädret på dåligt humör men i helgen har det varit riktigt härligt igen. IDag låg jag nere vid poolen och pluggade och det kändes inte alls särskilt jobbigt och plugga!! jag menar jag blir ju lite solbränd samtidigt och då känns det ändå som man gör lite nytta..annat är det när man sitter instängd på sitt rum o läser...då kan man kalla många timmar meningslösa!! Skämt o sido så är det skönt o va tillbaka i skolan igen. Känns som att min lilla hjärna fått vila lite för länge.

Men jag ska berätta för er. I lördags gjorde jag något som kommer förvåna er alla..om ni kommer att tro mig. JAG!! Beatrice Enckell, satte samman mitt skrivbord. Ja ett skrivbord...hur svårt kan det var??!:.men ibland när Bea shoppar så är hon lite snåldum. Det var liksom dyrt o köpa fyra ben till skivan så jag köpte bara ett och så tänkte ja att då kan ja ju köpa såna här saker man har o fäster i vägen (L-bracks heter de här i amerikat). Japp sagt o gjort.. men IKEA:s möbler är så fiffigt gjorda att hålen som är borrade är borrade för fyra ben, inte ett. Detta resulterade då i att jag
1. fick fixa till mig en borr
2. fick borra nya hål i skivan, för ett ben
3. fick borra hål i väggen
4. fick mäta, väldigt noggrant på skivan så det inte skulle bli snett
5. fick mäta ännu mer noggrant på¨väggen så det inte skulle luta

Det tog tid och det tog energi, Cassie gav upp med o hjälpa mig redan när vi försökte luska ut hur borren fungerade, hon sa att nån kille borde göra det. Och jag har väl fått det från min syster men så fort hon sa det så bestämde jag mig..här ska banne mig inte en kille behövas..kan de så kan ja..

O vet ni var..efter nån/några timmars slit så sitter jag nu vid mitt skrivbord och det är superrakt. Jag la stafettpinnen i mitten och den rörde sig inte ur fläcken!!. NU är rummet i stort sett klart, bara en spegel som ska upp och sen bor jag i en prinsessas dröm!! Det vackraste rummet ever!!! Made by ME!!

Chick