10 april 2009

Klanningar!!!

Japp...det blev som jag trodde...mycket stress och beslutsangest.
Att ga o shoppa med en tids-limit ar aldrig ett billigt vis. Forsta butiken vi gick in i var full av underbara klanningar och jag testade sakert 10 olika. Dock kandes ingen riktigt hundra, lite for utamnande, lite for plastig, fel farg osv. O sa tillslut, dar framfor mina ogon, Bea klannning till Tusen, ohh..jag bara maste prova. Den sotaste lilla ballong-klanningen man kan tankas och den satt som en smack!! Underbart denna bara maste jag ha. Men, Bea-loppan tankte att en till klanning ska hon ju prova. Gjorde det och blev forsalskad i den med. Ah...okej en till banketten och en till Miami. Det blir bra!! Men oj, vilket pris, ingenting ar gratis, men jag ar val vard det, eller?! Ahh....okej, jag lagger undan de maste hitta skor.

Ut i skoaffaren. Hittar ett par skor som bara ar saaa underbara men passar inte alls till klanningarna liksom lite for mycket, tar ut varandra. Hittar ett par till, ja de blir battre. Men jag vill ju ha det andra paret..ahh....okej, jag lagger undan, gar till nasta affar.

Tiden rinner ivag o min matte borjar om en halvtimme..jag maste ga harifran nu. Eh va sjutton, jag koper allt. Jag kan ju alltid lamna tillbaka.

Tva par skor, tva klanningar..mmm!! Jag mar sa bra!! Och dessutom klanningarna jag kopte kan jag anvanda flera ganger om, Chrilles studen ar ett exempel, nyar ett annat. O midsommar fest?! Blir det nagon sanda? JAg ahr klanning sa det tycker jag.

Okej, har en presentation nu. Maste rusa till klass

Glad Pask!!!