07 april 2009

kkkkkkkkkallt

brr...idag nar solen antligen skiner och jag har tid att sitta ute o njuta, da passar vadret pa att ha en strom och snuskigt kyligt vader. Vad ar detta? Igar var det hur varmt som helst men regn och moln. Denna underbara sunshine state ar just nu mest annu en overdriven klyscha fran det amerikanska folket.

Japp, jag satte skolrekord i helgen i 400m hack. Det var inget personligt rekord men att jag sprang 2 sekunder battre an helgen innan och dessutom hade jag 800m lopp och ett 400m lopp i benen sen dagen innan sa det var helt ok faktiskt. vi kvalade i 4*800 till nationals med sadar 15 sekunder vilket kandes valdigt skont. Far se om de valjer mig till att springa det dock. I lordags var vi i gainsville och tavlade. Det vasr en tavling med mestadels div I och II skolor vilket betyder att konkurrensen var valdigt hard. Himla inspirerande att se alla dessa duktiga atleter och dessutom kul att tavla med en fullsatt arena (betalande publik). Det ar inte ofta det hander. Mycket liv, mycket sakerhet och grymma resultat. Haftigt. Killarna i vart team sprang hem en andra plats i 4*800m vilket var grymt coolt. De ar nu trea i hela USA om man ser till alla universitet och college lag. Kul att visa att en skola i lagsta divisionen faktiskt ocksa kan prestera.

Idag hade jag en presentation infor klasen om Usain Bolt och technology. Liksom det skulle vara ett reserach project och da jag redan hade ett i min engelska klass sa tankte jag att jag kunde anvanda samma i data klassen, jag behover ju inte jobba i onodan?! Vad jag missade dock var ju att det skulle ha med teknologi o gora och jhur sjutton far jag ihop Bolt med det? Ja, det blev en salig rora och jag vet inte riktigt om det var nan som forstod. Mitt arbete vet jag knappast vad det handlar om. Men jag stod dar o log sag oskyldig ut sa jag hoppas de gillar den dar lilla svenskan med den charmiga dialekten.

Tillbaka till skolboken nu. Snart ar det pask, jag forvantar mig att paskharen komemr och halsar pa mig i min postbox!!

ses!