04 januari 2009

I min Dorm!

Idag var dagen då jag äntligen fick flytta in i min dorm. Med 12 timmars sömn kände jag mig otroligt laddad för denna flytt. Kimber, som tar hand om mig så väl, körde mig till campuset och vi kunde packa in på en gång. Vi körde sen direkt till Wall-mart igen för lite kompletteringsköp och mat. När jag kom ut från affären hade jag handla för mer än sist. Det är omöjligt att gå därifårn tomhänt alltid nåt man kan ha använding för, och det är ju så billigt. Jag försökte dock hålla mig borta från det mesta men då jag hade Kimber med mig så dök det ner saker i vagnen titt som tätt, detta behöver du, and this, and this.. Ja, du vet nog bättre än ja så det är väl bäst så...?!

Några dollar fattigare åkte vi o träffade Kimbers pojkvän och sen vidare hem till mig. Nu är allt upp-packat o jag har träffat två av sju dormmates.

Jag bor i en dorm för åtta och vi delar på två badrum, ett vardagsrum och ett kök. I varje sovrum bor man två o två. Jag har inte träffat min dormmate än men jag hoppas det blir en trevlig än. Jag kan inte riktigt få någon bra bild över henne, hon heter Amanda (lite flickigt ju) sen har hon en rosa nalle i sängen (flickigt), byrå, kudde och överkast i lila (flickigt) ja hon verkar som en liten timid tjej men så har hon då en sak som förbryllar mig en aning, en stor fet planch tagen inuti ett flygplan så man ser själva kontrollpanelen inne i planet....Hon ska troligen bli pilot så jag vet e sjutton vad jag kan vänta mig ;) Nej ärligt talat så har jag lärt mig att här i USA finns då inga pojk/flick utbildningar. Audie, som också bodde i huset där jag bott nu i några dagar, var en brud som är väldigt mån om sitt utseende har garderoben full av snygga högklackade skor och extra knäcker på Abercombie and Fitch, MEN!! hon är med i US army och ska nu iväg som enda tjej från USA på ett två veckor långt skittufft läger där med US army där hon ska lära sig att hoppa från hellikopter och flygplan mm mm. Imponerande måste ja säga!

Som ni kan se så har lagt upp ett album med lite bilder, där kommer jag fylla på med bilder lite då o då.

Måste bara berätta om min frukost idag; jag fick scrambled eggs och kanelbulle med glasyr på ...ahhhhhh jag vet inte hur jag ska hantera maten här så jag inte blir tjock. Nu ska ja ialf göra min egna frukost imon, skönt!! Tänkte köpa ett grovt bröd..hahaha,...vad trodde jag?? inte ett enda grovt bröd finns i detta land. Tog ett med fullkorn, men när man klämmer på det så går det rakt igenom, det är absolut inget mer än luft i det, och äckligt var det med. Helt otroligt. This is wealthy sa Kimber, yeah right...tänkte ja.
Nästa problem var o hitta Müsli...allt som finns är crunchy. Man blir antisocker när man ser vad alla stoppar i sig. Jaja, jag ska göra vad jag kan för att hålla min vikt men bli inte förvånad om jag är ett fetto i sommar...haha...ahhhh önska mig lycka till.

Imorgon ska jag på introduktions dag och orientation. Ska bli kul o träffa lite fler studenter.

Mitt liv over there!


See ya!