15 oktober 2010

Jag har blivit DUMPAD :(

...nu var sagan slut...han har lämnat mig..i tårar och med mutning försöker jag nu få tillbaka honom, men han är svår...otroligt svår..jag har pussat o klappat o klappat o pussat men inget verkar fungera... efter alla historier fram o tillbaka o hit o dit från bilmekaniker till onödiga batteriköp så står han nu för tredje dagen i rad o tjurar på parkeringen utanför lägenheten..han VÄGRAR att röra på sig. Kanske är han avundsjuk på Emmas glansiga fina fena (tack o lov att vi har den..annars hade jag med fått stanna hemma..) men nån motta får det ju va.

Jaja..min coach har precis varit där i ett försök att få honom på bättre tankar, men inte ens det fungerade. Han står kvar, ilsken som ett bi...kanske..men bara kanske..så kan han gå med på att i köper honom en fin liten dyr present..som en startmotor för en si sådär $200-300 jo men visst...varför inte..allt för dig...

sa ja att jag var pa en flygshow forra helgen? mycket haftigt faktiskt. men nu e det plugg som galler berattar mer under helgen !!!!
Published with Blogger-droid v1.5.9