18 oktober 2009

fallbreak

ja, då var det snart slut..mitt lov som precis börjat. Har jag gjort nåt då?? hmm..ja lite granna.. tagit det lugnt o relaxat lite.. I fredags tog jag min första sovmorgon på väldigt länge, ingen träning o ingen lektion =SKÖNT!! efter lite tvätt så var det tävling på schemat. Sprang 5km o jag kom i mål så det är väl bra nog..men nu vill jag börja sprinta lite..
Igår var det tidig morgon igen som gällde...en och en halv timmes jogg på stranden kl 7 på morgonen..puuuh...Ska tilläggas då att vi spelat wiffleball till klockan 1.30 natten innan..jaja..efter det o lite snack med Wickan och även mor o far (äntligen!!) så begav jag o erika oss till St Augustine!! Så himla mysigt där :) var först på lite outlets och sen var det byn som gällde. Glass 2ggr om hhaaha!!

Igår kväll bjöds vi på pakistansk mat, lammkött med härliga kryddor, mmm!!! sen sov jag!! hela vägen till klockan tio i morse. O tjena mors vad duktig jag varit idag..städat i typ tre timmar! dammsugit med en 50tals maskin (tung...väldigt tung) och skrubbat golv för hand. Men nu är här rent så det är skönt.

O min belöning tog jag genom att åka över till mina vänners hus o wakeboarda lite!! Skitkallt (är typ 10 grader här nu..) men i vattnet var det varmt. O jag börja få kläm på det där med boarden nu så det är riktigt kul!!!

vi testade lite halloween kostymer me..så jag tänkte se ut så här till halloween!!kan väl bri bra?!