22 januari 2009

en vanlig vecka

En typisk vecka har i USA ser ofta ut foljande:

7.05 uppstigning

7.20 frukost (oatmeal med frukt och notter!!)

8.00 klass startar

11.30 (13.00 man, ons) Lunch

15.00 traning

19.00 Middag

23.00 Sangen!!



efter skolan ar det hem till dormen for att byta om som galler, ibland in pa datorn och borjar prata for lange med nagon, far rusa till traningen och sa borjar vi trana kl 15. efter traning ater vi oftast pa campus, en buffe med massa oliak ratter, allt fran hamburgare, wraps och pommes till kyckling, sallad och glass. Darefter har man alltid suttit for lange o snackat skit sa da ar det upp till rummet som galler och borja plugga plugga plugga. For hoppningsvis ar man i sang innan 22.30 men 23.00 ar mer vanligt.



I helgen ar det ingen tavling sa vi far se vad vi ska hitta pa. Jag hoppas sa pa att varmen snart kommer tillbaka. Idag har jag skinnhandskarna pa och pa morgonen ar det nastan minusgrader, brrrr. Det ar lite svart att trana teknik nar det ar sa kallt.



I helgen hade vi nagorlunda fint vader och har ar en bild fran nar vi spelade volleyboll nere pa stranden. (jag tittade mest pa, shit va dalig jag ar

...haha)





15 februari kommer mormor och morfar hit! det ska bli himla kul! Och den 16 Mars kommer Lisa (malmolisa!), Vuk och Danni och det ska ocksa bli super!
forhoppningsvis vantar varmen pa er!