08 januari 2010

Skol- och tävlingsstart

Nu börjar det närma sig, och tur är väl det för annars så skulle jag väl bli alldeles "nerlatad". Känns lite som att ju mindre man gör desto mindre orkar man göra. Jag fungerar bäst med ett aktivt schema där nästan var minut är uppbokad. Lite jobbigt, men effektivt.

På tisdag är det dags för första gemensamma träningen, en liten mini tävling oss alla emellan kommer gå av stapeln. Lite nervigt då jag inte har varit fullt så flitig som jag borde ha varit under lovet. På onsdag är det skolstart och då ska hjärnan börjar jobba igen..puuha. Ser dock fram emot terminen, ska bli himla spännande. Ska läsa Speech, Social Responsibilities and Ethics, Human behavior, Business Statistics, International Business och en mer kurs som jag faktiskt inte kommer ihåg, men det visar väl sig. Kul ska det bli.

Nästa helg åker vi, friidrottarna, iväg på ett såkallat Retreat. Lite bonding läger. Ska till samma ställe som förra året. Då kände jag inte en kotte, var nervös så jag nästan sket i brallan och hade helt udda sängkläder med mig jämfört med resten av teamet, udda helt enkelt. Nu är jag bra mycket mer bekväm. Känner alla och vågar mer. Vi är faktiskt som en stor familj och det är inte helt fel.

Här är en bild från förra året:
Från USA 2


Och detta var precis innan jag stack, första januari 2009, så mycket som hänt sedan dess.
Från Mitt liv over there!


Nej, nu ska jag ta och äta lite Wasa knäckebröd! Med hyvlad ost :)