19 november 2009

jag trivs skrämmande bra just nu

även om jag har hur mycket som helst i skolan att göra fram tills december, även om min träning idag var asaballa jobbig och resulterade i att jag blev buren in till the trainees pga av uttorkhet och kramp...o även om jag just nu är helt hemma själv då cross country är på Nationals i Washington...ja trots allt , så känns mitt liv helt underbart..

jag kan inte klaga. Jag skrattar, jag ler, jag mår bra..i stort sett varje dag. När läxorna, proven och arbetena står mig upp över öronen så tar jag det med ro..liksom ett steg i taget...Det löser sig..jag klarar det. Fokusera, organisera o lev! Ja att leva ska man ta vara på för det kan man lätt glömma bort ibland.

Jag blir nästan lite rädd när det känns så här bra. Är det tillåtet?? Jag har så mycket roligt o se fram emot nu . Imorgon kör jag iväg till Fort Myers, där ska jag ut på "the keys", Ft Myers öar och njuta. Det är dock en fyra timmars körning d..men jag tänkte att det blir ju perfekt för mig o plugga in mina två presentationer jag har på måndag.
På söndag ska jag hämta sara och tove på orlandos flygplats!! De stannar en dryg vecka..weee ho!! PÅ onsdag är det thanksgiving=ledig ons-fre = mycket tid för Sara!

Sen är det slutprov som gäller o efter det kommer min saknade familj!!oohhhhhh jag kan inte vänta!! ska bli så mysigt, kul, underbart och roligt.

Ja..med detta schema så kan jag ju inte klaga...mycket o stå i?? Ja...men va gör det...man fixar väl allt på ett eller annat vänster?!


Min älskade bror och jag!! Längtar efter dig:) Förresten..har ni hört nyheten?? Inte det?? då ska jag skvallra...han har flickvän!!! tihi!! Så gla ja e!!