01 september 2009

Bea à la hippie!

 
 
 
 

Yey go 70-tal! Ja himla göttig stil, kanske borde byta, jag menar jag kan ju alltid söga att det är det nya, European fashion?! Jo tack, partyt var lyckat. Carro och Anna fick lära sig vad man borde veta om ett ordentligt house-party. Skolan flyter på, känner på mig att det kommer bli ett tufft men lärorikt år. Kurserna är fortsättning på vad jag läste förra året och det känns bra att man hela tiden uppdateras samt får nya synvinklar. Gillar när man kan sätta ekonomin i perspektiv, liksom intressant och se de alla olika sätt den påverkar oss på och vi påverkar den.

Jag har blivit kock i vårt lilla hushåll, och närjag förklarar vad jag ska laga så tittar tjejerna mest bara på mig rynkar lite i pannan men slutar med o säga..OK! Så efter middagen tackar de alltid med, mmmmm thanks Bea, it tasted acctually really good!! Haha..go svensk mat. Idag var det pasta med köttfärsås.

I söndags ägnade vi hela dagen på stranden! Underbart väder. Men ska inte ljuga, jag brände mig. Ser för sjutton ut som jag har en bikini på när jag är naken.

Dags o betala räkningar.

hallå förresten, alla smarta ekonomer där ute, är det en bra idé och sälja mina fonder nu? Jag menar vissa ligger faktiskt med hög vinst, typ 43% ska jag kvitta med några förluster samtidigt då..ahh...kan inte bestämma mig..
Posted by Picasa