28 april 2009

sådär lagom härligt!

Sitter nu i min säng med laptopen i knät, ny duschad, lagom mjukt under rumpan och mår sådär härligt bra ni vet. Inga bekymmer, inga tunga vikter på ryggen, inget skitroligt som händer utan jag är bara sådär i mitten av allting, och njuter av tillvaron. Härligt va?

Vad heter lagom på engelska? Det är typiskt Sverige att ha Lagom som ord för det finns väl inget bättre att beskriva Sverige/ Svenskar än som Lagom?!

Idag skrevs det sista provet och nu är det lov...nu väntar jag bara på betygen. Tänkte om jag har bra betyg är det någon som ger mig en belöning då?
Jag läste lite ur min blogg igår från när jag var på väg hit, på flygplatsen, mina första dagar. Jag hade nästan glömt hur det var och jag kunde inte sluta läsa. I ett av mina första inlägg så skrev jag att 2009 skulle bli ett lyckans år, men jag la även till att man måste bidra till lyckan för att få den uppfylld. Ta chanser, vara positiv och LEVA! Innan jag flyttade hit så sa jag att jag inte skulle ha för höga krav på mig i skolan, eller prioritera den framför allt annat, nej nu var det tid för mig att ha kul, Leva! Det som nu förvånar och gör mig glad är att jag har faktiskt klarat av skolan utan några problem. Klasserna flyter på och betygen är jag mer än nöjd med. Jag tror att så länge man är välmående och motiverad så fixar man allt. Planering är min prioritet, utan det hade det nog inte flutit på så bra som det gjort.

Och vet ni va?! Jag lever livet och fixar utmaningarna! Testa! Det är faktiskt rätt kul. Sen ska jag väl säga att jag har ju inte legat helt på latsidan vad gäller pluggandet och vissa perioder har varit tuffare än andra, vissa nätter senare än andra och vissa prov bättre än andra. Men det har ändå hela tiden varit en härlig och positiv atmosfär runt omkring mig som gjort att det på något vis gott lättare.

- Hoppas ni ser mitt budskap i detta inlägg, och jag hoppas ni alla tar åt er. I vår stressiga värld är vi åtminstone värda att hinna med vårt liv, och att Leva!

Även en blondin kan!