18 mars 2009

Spring break 2009




Nu är det full
spring break 2009
t ös som gäller...nästan i alla fall om man bortser från lisa, vuks och danis härliga jetlag. Lite sömniga är de allt. Men vi har ändå hunnit med en del...

Igår var det träning och fixar dag. Fixade bil.!! Japp nu har jag kört bil utomlands, fem filigt, vilse och första gången med automatare. Kul till en början.
Gårdagen avslutades med en tripp ner till beachen för att äta middag på en beachpub. Amerikanska som vi var så delade vi på turkey-sandwich och fries. Puben var knösafull då det var st patricks day vilket firades med grönt överallt. Puben är placerad precis vid stranden och efter maten gick vi ut och dansade i sandstranden.

Härlig kväll men trötta som vi var så åkte vi hem i lagom tid.

Idag var det Sea world som gällde. Delfin-shower, späckhuggar-shower, akrobatik och karuseller. O såklart blev jag dyngsur igen, varför alltid på mig?! Men det var kul .
När vi åkte hem körde jag fel typ tusen gånger och tillslut slank vi in på en burger king o fyllde på energin

somnar snart...man blir ju helt slut av att vandra omkring i en park en hel dag o dessutom får koncentrera sig på vägen hem sen. Alltså jag måste ju berätta....när jag körde så fint där på vägen i vår röda fina ford så bara helt plötsligt var jag alldeles tokigt fel. Jag låg liksom i samma fil och utan förvarning så är det en avfart, o jag hade absolut ingen chans (om jag så inte ville köra in i bilen i filen brevid) att ta mig ut. Så in på fel avfart o ja har man väl kommit in vad gör man då..inte sådär att man bara kan vända. Kommer in på värsta skumma områdena och känner oss som att vi är i en skräckfilm...wööö-

Men jajaa...det är ju första gången så det ska väl göras ordentligt.

ship

Fler bilder

shuttle launch


Klicka på bilden så kommer flera