09 januari 2009

jag som trodde jag visste...

...visste vad trötthet var, ha!! shi fick jag.
Den största skillnaden med träningen här jämfört med hemma är att träningsschema inte existerar. Innan du kommer till träningen så har du ingen aning vad som väntar. Igår sa coachen att vi nog skulle ta det lite lugnt idag eftersom det blivit en del senaste dagarna men han hade nog glömt det idag. I tron om att han skulle säga något i stil med, några få teknikövningar idag bara, så drar han till med 5*450 waaaaaaaa. Håll 70%. Okej 70% no problemas som lite genomblödning. Take spikeshoes. What!! 5*450 med spikar?!?! Okej Bea, bara flyt ligg högt och slappna av, detta fixar jag. ...bara häng efter killarna. (det var jag o två 400m-grabbar)

Efter första loppet tänkte jag att ett till sen räcker det för mig. Jag fixar inte mer, jag var helt slut och träningsvärken värkte! Jag sprang ett till. Nathalie masserade mina vader, upp igen och så sprang jag en tredje. Efter den förskte jag nämna till de att jag inte fixade mer. Inget medlidande där inte, upp igen, o nu ska ni veta att jag hade syra i hela kroppen, benen skakade innan start och så sprang jag ut.

Jag gjorde alla fem loppen och jag är så förbaskat stolt över mig själv. Jag trodde jag skulle svimma, spy och falla samman men efter en 20min nap på gräset så kunde jag resa på mig, la mig i lilla trucken som var på arenan o efter yttligare 10(20)min så kunde jag GÅ ner. Vaderna var som två stenar och huvudet kändes som det skulle sprängas i bitar. Jag trodde jag visste vad mjölksyra var, ha! Nej nu vet jag! Från tårna ända upp till mina öron och runt fem varv till i kroppen. Hela jag var syra.

Nu ska jag ut på krogen o äta, sen ska jag på middag och jag har aldrig känt mig mer värd detta än vad jag gör just nu. Imorgon är det camp och det ska bli kul.

Ska också nämna att jag talade med någon skitgrym idrottare idag. Han har sprungit på 44s på 400m och lovade att hjälpa mig om jag behövde något eller ja om det var något jag undrade över! Cool snubbe.

Bråttom nu, måste rusa.!