04 augusti 2010

Allting går så fort

Jaha, då sitter man här, i soffan med far vid sin sida. Ägnar tiden till lite facebook och någon amerikansk thriller på plus-kanalen. Livet rullar på...som ett hjul som aldrig stannar...men det rullar så fort. Två dagar kvar på Nordea nu, sen är det semester. Lite hastigt och lustigt beslut men nu är det familjen som gäller, tillsammans, bara vi fem. Ska bli otroligt kul!
Sen är det snart till Amerikat som gäller. Klart ser jag fram emot att åka tillbaka. Få komma in i vardagen och börja träna lite ordentligt ska bli väldigt skönt. Men samtidigt kommer ju livet här hemma på Lotsgatan att saknas. Den ständiga bekvämligheten med nära till allt, mat i kylskåpet, en underbar familj och nystrykna kläder! Men man kan ju inte få allt, så enkelt är det bara, och det hade väl inte heller uppskattats lika mycket om det vore vardagen..ja för så är det väl..man måste få längta lite för att uppskatta...sakna lite för att njuta och älska lite mer...jo så är det faktiskt. Så nu längtar jag efter USA och vardagen och jag saknar vännerna där borta..over there

Men tiden rullar som sagt på och snart sitter jag väl här o skriver igen, från soffan på Lotsgatan fast iklädd raggsockor och fleecetröja!! Snart är det ju jul och då kommer jag ju hem igen!

Missa nu inte bloggen i höst. Där kommer ni nu få följa min fjärde termin på Embry Riddle.

Lotsgatan->Embry Riddle

Ska bli spännande att få se vad den har att erbjuda.. :)