20 september 2009

Tubing i en timme är som spa i två dagar

Vill man slappna av, komma ner i varv och bara bli fullständigt bortkopplad från verkligheten så är tubing något att rekommendera. Längesen jag hade chansen att samla mina tankar och komma ner i varv så som jag gjorde igår. Min puls låg på 44 slag/min så det säger väl det mesta. För er som inte vet vad detta tubing innebär så hoppar man i en flod en bit upp. Lägger sig på en stor uppblåst ring, ni vet vad jag menar va?! o sen bara följer man strömmen neråt o bara njuter...alltså ligger helt däckad på ringen, lyssnar på skogens kvitter och bara flyter med...i typ en timme...helt underbart, helt underbart!!

Gainsville i sig är en väldigt cool stad. Uppbyggd på studenter. Så himla många studenter, överallt. Det går inte riktigt att beskriva hur stort allt är där men jag ska göra mitt bästa. Okej, först tävlingen. Det var en Cross Country tävling igen och hela laget var med! Vi bussade dit, en bit in i landet, ca 2h. Kommer fram och kommer till en stor golfbana. Alla ni golfare hade troligtvis gapat och tyckt att vi förstörde det perfekta golfgräset men jag måste säga att detta är något för Sveriges golfbanor att ta efter, hur coolt som helst, ett race runt en golfbana, perfekt!! O hur mycket pengar skulle inte klubbarna tjäna på det?! Utnyttja våra resurser!! Jo för jag kommer dit och det är huuuuuur mycket folk som helst, överallt. Tält är uppsatta, bajamajor, målfolla, vimplar folk, folk och åter folk. Ett race är på banan, ett annat gäng står redo för start, starten går o det är liknande O-ringens jaktstart när alla rusar iväg. Upp och ner, runt bunkrarna och ner igen. Loop hit o loop dit. Kan liksom följa racet nästan hela vägen, urspännande när våra killar rusar iväg. En i vårt lag i ledning, tvåa, etta, tvåa etta osv hela vägen..vi skriker, springer (jag linkar) med, ropar hejar...i 14år har UF (university of Florida, Gainsville) vunnit, i år var det vår tur!! Embry Riddle killen, Evans, vann!! Go Riddle!!

Mitt race..startade, sprang halva, la av. Har fått en sträckning i baksidan och kan dessvärre inte springa längre. Har haft problem i en vecka och dessvärre blir det bara sämre,håll tummarna på att det försvinner. Bortsett från detta så fick jag en underbar helg. Stannade som sagt kvar för tubing. Fick dessutom se alla dessa människor som är footballs fan. Jo för det var match i lördags och hela florida hejar tydligen på Gators. Klockan nio på morgonen körde vi förbi arenan o redan då satt folk och tailgatade!! jo, man kör dit bilen, öppnar bagageluckan, fram med ölen och förfesten är igång. Musik, bbq och alkohol!