29 mars 2010

Tjäna på att vara sjuk?!

Det finns väl inget som är så tråkigt som att vara sjuk? Nej jag tror knappast det. Man har inte energi för nåt. Men jag är väl lyckans flicka som är omringad av en massa underbara vänner och det är nog enegin från de som gjort mig frisk (nästan frisk ialf..) Lyssna på följande, först var ju Lisa här och hon hjälpte mig med det mesta, körde bilen, handlade frukt och vitaminer och höll mig med ett leende på läpparna. Sen kom då Saif, han körde Lisa till flygplatsen (då tanken på att jag skulle köra förenades med livsfara...) tack Saif. Sen kom han dessutom över med fler vitaminer till mig och har nu hållt koll på mig var dag om det är något jag behöver.

Jaja..inte nog med detta...igår kom min mexikanska vän över, hans föräldrar är här och hälsar på. Hans mamma hade precis gjort en kyckling och nudel-soppa, och tror ni inte han kommer över med en stor portion till mig!! Tack tack..yammi!

Igår blev det bio, Hot Tub Time Machine..tack tack.. Och idag när jag sitter här och pluggar så kommer en  vän över med blommor o choklad...!! Underbart!