20 februari 2009

Maria är du förvirrad?!

Jag hade kunnat välja den enkla utvägen och säga att Maria hade namnsdag i USA igår och att jag inte visste att det är samma i Sverige. Men mig veterligen så firar man inte namnsdagar här och det hade kunnat bli en del onödiga diskussioner. Så istället, ärlig som jag är, erkänner jag att jag grattade er alla Marior några dagar för tidigt. Vivianne låter inte riktigt som Maria.
Vilket fall så ska jag berätta det komiska i det hela. Jag läser på Lisa (malmölisas) blogg att hon har namnsdag idag (igår) och att det är Maria (tänk vad många som heter Maria) och då tänker jag ju direkt på alla Marior som jag känner och vill självklart tillägna en hederlig plats till er på min blogg. Då läser mamma detta och litar fullständigt på mig och skickar ett fint grattiskort till Lisa i England. Lisa blir då den första som faktiskt tittar i kalendern och berättar för mamma att det faktiskt är Vivianne idag (igår). Tillsammans (tror jag) drar dem då slutsatsen att det måste varit Maria i USA, för Bea, hon har koll!! Sorry!!!

Idag gick jag in på Malmö lisas blogg igen och där fanns en liten notis att för update så är Maria-dagen inte förrän den 28 feb.

HAHAH!! som det kan bli.

Och jag skyller allt på den primära källan till det hela....(MalmöLisa-känn dig träffad!!)