13 september 2009

Är man för mycket av en amerikan om man lyssnar på Country i bilen?!


Idag är det den 13 september..veckorna bara flyger förbi...hinner liksom knappt tänka eller hänga med.

Senaste dagarna har det varit fullt upp. I fredags kollade vi in fotbollsmatchen, yey!! killarna i fotbollslaget (nu menar jag riktig fotboll, ni vet sån fotboll vi spelar hemma;)) är riktigt grymma. I tisdags vann de med 14-0 o i fredags med 2-0 snyggt jobbat. Kul med fotboll, efter det var det dgs för kvinnornas volleyball..likaså där vann vi!

Igår hade jag min första cross country tävling..o sista med om jag får bestämma..fy sjutton va tråkigt det var..för det första så hade jag världens träningsvärk sen i tordags, körde på lite hårt i gymmet, inte tänkte jag på att jag skulle tävla...o sen hade jag inte med mig några spikskor eller lättviktsskor, hallå inte vet jag att man har spikar när man springer så långt..inte mitt fel heller.. jaja..jag fick låna ett par skor ialf. Själva loppet gick väldigt dåligt för att vara helt ärlig. Men totalat blev vi tvåa så det var ju bra. O killarna vann. Faktiskt en tjej från Göteborg som vann hela alltet..hon var duktig hon.

Igår hade vi tjejkväll, Sangria, lite plockmat och frukt och en konsult från Mary Kay stod på programmet. Vi fick testa lite olika sminkprodukter, fick oss en härlig och snygg make-up för vår lördagskväll o en hel del skratt. Sen blev det pizza, lite folk över, lite fler, beer-pong bordet kom över och vi hade en lyckad förfest. Vi spenderade resten av kvällen på dansgolvet nere vid beachstreet och även det var lyckat. Träffade en hel del atleter och det slutade med att vi alla stod tillsammans i mitten och röjde. Ja gemenskapen ska man inte klaga på!!

Idag är det plugg som gäller..Förresten..blev lite skraj när jag körde hem häromdagen...satt för sjutton och lyssnade på Country i bilen..haha...nån motta får det va!!