25 oktober 2009

helgen över...igen



så var det då skola imon igen..till skillnad från nån vecka sedan så har jag det nu väldigt lugnt. Inga prov i sikte och läxorna ligger lågt!! SKÖNT, MEN samtidigt konstigt..upptäcker mig själv inte riktigt veta vad man gör om kvällarna om man nu inte pluggar..skrämmande men tror att många känner igen sig?!

Min röda kropp mår mycket bättre. Inga prickar längre!! Kliar lite men värre än så är det inte , himla skönt...va lite rädd där ett tag att jag skulle behöva se ut som prickig korv i två veckor..

Helgen har varit bra, voluntärade lite igår. Då hela mitt team var långt långt iväg och tävlade så kände jag att jag ville göra någon nytta. Igår var det en internationell voluntär dag så varför inte?! Tog bilen och körde ut till Palm Coast (ca 30min från Daytona) där hjälpte jag till på en familjedag för familjer med barn med Down Syndrome. Himla mysigt och väldigt lyckat! Finns så många fina själar där ute och jag blir så glad när jag ser så många som arbetar så hårt för att få det så mycket bättre för andra:) Vi hade ansiktsmålning, hopptorn, ring-kastning, hästsko-kastning, kareoke, dans och mycket mer!! Mycket glädje:)

Igårkväll slängde jag ihop en pastagratäng för mina vänner. Det var sent o vi var hungriga (hade varit på bio)..de tänkte grilla men då sa jag att jag nog kunde slänga ihop nåt lite snabbt..när jag behövde chilisås och ketchup rynkade de alla på näsan (här är det nästintill oacceptabelt o ha ketchup på pastan, urkonstigt ju..haha..o likasås i köttfärssåsen..men hallå, inge gott utan chilisås i ju!!!) men men...alla blev nog lite förvånade när det lite senare stod två mycekt granna gratänger på middagsbordet och ja..det var ju faktiskt rätt så gott!!