03 maj 2009

En dag i Orlando




Från Blandat


Lite bilder!
(Lilla bilden leder till ett album med fler bilder).


När det är billigt så är det mycket roligare och shoppa, men problemet är att mycket billigt blir tillslut dyrt. Men kläder är ju alltid en nödvändighet så jag köpte ju inget som jag inte behövde.

Cassie, Erica, Alex och jag tog oss en tripp till Orlando's mall idag. Mycket trevligt och efter några timmars shoppande avlsutade vi dagen med kina-mat.

Jag undrar vad vi ska hitta på för något imon. Det finns inget tråkigare än att inte ha något att göra. På något sett är det inte så lätt för mina vänner här att ta intiativ. Igår till exempel såg jag till att allt friidotts folk som är i "stan" kom hem till Alex för att umgås lite. Mycket trevligt..Insåg inte riktigt att det var mitt party förrens jag såg inbjudan på facebook "Bea felt like throwing a party" var överskriften. Strunt samma vem som fixar, alla samlades och vi hade kul.
Idag till frukost föreslog jag Orlando och en timme senare satt vi bilen på väg till mallen!

Så...är det någon som har idéer på vad jag kan hitta på med mina vänner här? Jag menar vi kan ju inte va på beachen hela dagarna, även om det kan va rätt skönt ibland:P