11 januari 2011

Back in Business!

Jaha, så då var man tillbaka till verkligheten. Resan hit gick smidigt. Lite förseningar från Köpenhamn men annars allt bra. Hade dock lovat två andra skandinavier att de kunde åka med mig från flyplatsen i Orlando. De skulle komma in en timme efter mig och det kan man ju faktiskt vänta. Dessvärre tog det en himla tid och det slutade med att jag satt i tre timmar o väntade på bruttorna. En 20 timmars resa sätter sina spår.

Såklart vaknade jag tidigt. Klockan stod på 2.57 när jag första gången öppnade mina ögon, vet inte om det var för att jag behövde kissa, för att det var 8.57 i Sverige, eller för att jag helt enkelt hade somnat på spikmattan.. Spelar väl ingen roll, jag kissade, tog bort spikmattan och somnade sött igen.


Sen har det varit full rulle. Promenad till butiken (hela 250m dit ;)) , träning nr 1 (styrketräning), iväg till Cassies nya lya, satt på altanen och solade !!! och sen iväg till träning nr 2. Här var det ingen mercy. Upp o spring med dig Bea! Följande intervall blev det denna tisdag.. 600m, 500, 450, 300, 300... sen låg Bea på marken och jämrade om att det faktiskt var midnatt hemma i Svealandet och det är inte ett dugg konstigt att jag är trött.. Efter lite kramp i rumpan tog jag mig upp och körde hem för att somna i ett varmt och gott bad i mitt otroligt tjejiga badrum!