29 januari 2009

klänning o joggingskor


Idag var dagen då man såg mig med klackarskor och ponscho, imorgon är dagen då man ser mig med klänning och joggingskor. Jag är ledsen, men jag lyckas inte riktigt representera en snygg svensk stil nu i slutet av veckan.

Idag gick jag glad till skolan, tisdagar och torsdagar är min "solar-dag" jag har en lång håltimme då jag har planerat att sitta utomhus och "plugga" där skuggan inte finns. Framför mig i morse gick en kille med ett paraply i väskan och jag var så nära att gå fram till honom och säga att det är onödigt att bära på. Som tur var så gjorde jag inte bort mig där. Efter min första klass öppnade sig himlen. nääääe jag som vill plugga/sola!! nya planer, in på starbucks köper mig en latte och så sitter jag där o gör läxorna i stället.
Efter lunch var dock regnet inte nådigt, det var som en öppen dusch. Mellan byggnaderna är det en bit och har Bea något paraply?! Nej, det fick absolut inte plats i resväskan. Kompis Seth hade en ponscho i väskan och jag vekde inte en sekund för att använda den! nopp go ponscho.

I morgon är det en match mellan coacher och någon cancer grupp, hela veckan är en kampanj för att samla in pengar till cancer-sjuka barn. För att suppotra detta ska vi ha klänning och joggingskor. Så missmatchat som möjligt. hmm..mina joggingskor är rosa vilken klänning ska ja ta?!?!...kan jag ha mina sneakers tror ni? de är i alf svarta.

På lördag gäller det 200, 400 och 4*400 weee. Är fortfarande ordentligt nertränad. I går hade jag bara 3*300m efter att jag haft en timmes häckpass. I måndags var det bara 450, 350,300, 250, 200. O jag ska säga er att det kändes inte så jobbigt när han sa det, jag menar veckan innan var det 600,500,450,350,300 så man ska inte klaga. En dag med lätt träning är det en sådär 6*150. Som tur är så har vi resurser för mina stackars ben, tio minuter i jaccuzzin innan träning och 10min i isbad efteråt!

god natt