11 oktober 2009

kanske ska bli en pilot ändå?!

Nu har jag både flugit och gjort mitt första prov i Flygscience. Jag menar...hur svårt kan det va det där me o bli pilot?? Jag lyckades ju me att inte störta planet och inte heller "störtade" jag mitt prov. Provet som jag hade sådan vånda över visade sig gå riktigt bra o lilla jag, som saknar det där lilla flygintresset, fick ett av de bättre reultaten i klassen. Så pluggar man så går det, baske mig..

Min helg? jo tack det har varit bra. Vi hade en hemma-tävling i lördagsmorse (samling 6.45). Eftersom att det var "Mustach Mania" så såg jag ingen anledning till att inte ha en mustach..jag menar det är ju allt ett litet diskriminerande tema då det kan tänkas vara lite enklare för ett visst kön o fixa till det än andra. Men o andra sidan så har ju ingen sagt hur mustachen ska se ut. Jaja vilket fall..jag fick me mig Cassie, o vi körde med kajalpennan, varsin vacker fransk mustach..ni ska få se bilder så fort jag fått dem. Dock var vi de enda av det kvinnliga könet som hade en, vilket resluterade till en hel del blickar o kommentarer..haha..men allt i dess positiva bemärkelse! ja, under loppet så hörde jag publiken kommentera mig så jag kunde ju inte hålla mig för skratt..hur proffsigt ser det ut om jag får fråga..inte minst med att jag har en mustach under näsan utan jag ska garva me..haha..jaja

Sprang ett halvt race, vilket är ett steg i rätt riktning. Min baksida börjar bli bättre och lagom till friidrottssäsongen så ska ja allt va fit, stark och snabb!!