20 april 2009

KATASTROF!!





I fredags så färgade jag håret, min gul/ornage solblekta hår var tvunget att göras något åt så jag bestämde mig för en blonderingen. Instruktionen var-ta bort det gula och gråa och gör det jämnt naturligt blont, men inte platina blont. Resultatet blev knappt någon skillnad bara ännu GULARE!! Så, ny tidsbokning, detta är jag inte nöjd med.

Gick dit där igen idag, visade bilder på hur jag ville ha det.,Hon verkade förstå och nickade instämmande. REsutlatet blev VITT!!! Archhhhhh....så här kan jag inte se ut. Helt jäkla vithårig är jag. Hon sa att det kommer "fade out" efter några tvättar och att solen kommer jämna till det. Men just nu är det bandana som gäller. Och det som skrämmer mig mest är banquetten på onsadg, jag kna ju inte direkt gå med bandana på banquet?! Fyra tvättar om dagen eller nåt..

Tävlingen idag var krävande, var för trött. Trodde nog lite mkt om mig själv när jag trodde jag skulle klara det. Två fyra hundringar igår satte sina spår och jag hann inte riktigt ladda om för längden i morse, kom inte fram till plankan, sprang igenom mina hopp och missade ändå finalen med ynkas 1 cm. Sen fick jag hoppa in i 4*100m första sträckan, därefter ladda om för 400m, och sen skaka loss benen och springa 400m häck och därefter skaka lite till och hoppa lite höjd och sen lagom när jag hade rivit ur mig där så var det bara och byta spikskor, ställa sig på starlinjen och kicka iväg 4*400m. JAG ÄR TRÖTT!! vilken dag. Det hela resulterade i att vi tjejer och killar faktiskt vann hela skiten! Och nu har jag vila i två dagar, ahh...Skönt.