12 april 2010

Gott och ont med VIP

Då har man kommit tillbaka till verkligheten igen efter en helg på South Beach. Måste säga att man mår rätt bra när man går där på stranden. Folk överallt, god mat, musik, glada miner och mysig stämning. Sami och jag valde att stanna på South Beach efter vår tävling istället för att åka tillbaka till Daytona. Sami, en annan svensk tjej här på skolan, har en massa fina kontakter där nere och vi fick bo i en av hennes vänners övernattningslägenhet mitt på south beach, perfekt läge! Mycket liv den första natten och tacka vet jag öronproppar.

Det blev en härlig frukost lördag morgon (gratis!!) gick såklart till samma ställe söndag morgon!! Kände kyparen! Cappucino, frukt tallrik med yoghurt och musli, smoothies, ananas jucie mm mm!! yammi. Fredag kväll blev vi bjudna till en fransk restaurang, crepes med kyckling...mmmm!!

Lördag var det tävling..behöver vi inte prata så mycket om..Därefter blev det middag på lincoln street och sedan utgång. Ja då var det där med VIP. Vi var ett gäng på ca 30 st som en kille ("the king of south beach") fixade in vart hän vi gick. Såklart behövde vi inte stå i kö, betala inträde eller drinkar. Blev guidade in till ett bord i VIP-avdelning (i mitten av det "vanliga" dansgolvet) och där kom champagne och andra drinkar in på rullande band. Hade blivit en enkel fylla om det nu var det man var ute efter. Själv så valde jag hade hålla mig nykter. Vet inte men det kändes bara dumt o stå där i mitten o dansa. Som att vi skulle vara bättre än några andra? Och dessutom, folket inne i VIP 'är inte i närheten av så göttiga som folket utanför. Men sen är det ju klart, är man nu två tjejer som är ute så är det bra mycket säkrare att hålla sig innanför "de rikas" stängsel än att gå utanför.

Nästa klubb vi gick till hittade vi även tjejerna från Bad Girls Club. Vet inte om ni sätt Tv-showen...löjlig om inte annat..men ganska komiskt att se hur kamera männen följde tjejernas dans-moves ... eller när en av tjejerna gick iväg med en grabb..ja då följdes de av tre kamera-män...jag skrattade!! Där kan man snacka om att champagne flaskorna sprutade..

Jaja..mycket ont o gott..billig kväll i alla fall och nya kontakter om inget annat. Men jag måste ändå erkänna att det är bra mycket roligare när man har sina närmaste vänner omkring sig!!

Söndag blev stros längst med stranden, rätt så molnigt...blev fotade vid ett event på Niki Beach, av ett företag som promotade deras vatten...drog på ett leende, och fick ett linne och vatten! Ja..för deras hemsida eller nåt..jaja..tack sa vi o gick vidare.