16 februari 2009

Kvinna sökes


Hej!
Jag är en man på 46 år, jobbar som sheriff och är g
illar att träna. Jag gillar att vara med på foton och är väldigt social. Innan jag blev Sheriff var jag i millitären och har varit i en hel del olika länder och krigat och flugit. Mina tänder är vita och magen är stabil. Jag kan mycket väl tänka mig att flytta till dig då jag inte har något direkt som håller mig kvar här i Daytona. Egentligen tycker jag vädret är på tok för varmt och skulle uppskatta lite kyla, det är så jobbigt att svettas. Jag är skild och har tre barn men de bor hos sin mamma så de behöver vi inte oroa oss om. Om du är intresserad kontakta mig på: santiago1553@yahoo.com


Okej, jag tror jag behöver förklara det här, det är liksom väldigt roligt.
Igår jobbade jag på Daytona 500 (weho, coolt va, typ USA:s största race!!, det ni!!) jaja, vilket fall så stod jag i ett informationsbås och gav info till alla som inte visste vad de var. Information som jag inte heller visste och dessutom ska man förklara allt på engelska. Förutom en penta som tyckte jag var retarded då jag inte visste vad hat-ticket var så klarade jag mig faktiskt rätt bra. Upps, sorry , ska fortsätta med kontaktannonsen. Jo, när jag står här och fryser o huttrar och väntar på att folket ska strömma ut från racet så kommer denne Sheriff fram till mig. Han pratar och pratar och pratar. Till en början var det ju rätt skönt att ha sheriffen i närheten som lite skydd av alla galna fulla rednecks som fumlade runt men hallå...nån motta får det vara.

Till slut frågade han mig om jag hade en stora syster. Och sen kom frågan om åldern. Nej det var för ungt, (sorry lisa, gjorde mitt bästa;) Men har jag ingen annan där hemma i Sverige då?? Då jag trodde att mr. Sheriff skojade med mig och bara snackade goja för att fördriva tiden så är det ju klart att jag spelar med. " Ja, jo jag har en moster!, hon är singel". Jaså, jaha, hur ser hon ut då..?? "Hon är ursnygg, blont långt hår fina gröna ögon, ja, perfekt" OOOH!!! Ålder? "40år" Ah...strålande. Kan det bli bättre? Hur kommer jag i kontakt med henne då?? Jag kan mycket väl tänka mig att flytta dit.

Okej, vid det här laget så började jag förstå att det inte var något skämt längre. Det slutade med att jag fick hans mail-adress och tog ett foto, och jag sa att jag skulle ge dig mail-adressen Mia!! Så det är bara att maila. Dessutom nämnde han att när du kommer och hälsar på mig så kan ni ju ses dessutom kan han mycket väl tänka sig att åka till dig i Sverige.

Här är lite bilder från racet!


Jag gick in och tittade på racet under min paus. Jag såg två varv sen var jag nöjd. Det är ju för sjutton samma sak hela tiden, runt, runt och runt och så när bilarna väl kom till min sida så körde de förbi så nedrans fort att jag kanppt hann se dem. 200 varv skulle de kört igår, pga regn och kollison så slutade de på 152. Nej, bilsport är då sannerligen inget för mig men ack så mycket folk, rena rama invasionen här i Daytona.