07 juni 2009

Det är för kallt i vårt land

Jag fryser för sjutton rumpan av mig. Resten av familjen vill låtsas som att det är sommar och har stängt av alla element i huset...jag har idag i smyg gått runt och skruvat upp alla till max igen. Jag tänker då inte bli sjuk. Måste faktiskt tänka på min situation här, jag kommer från luftfuktighet som heter duga och temperaturer över 30 och sen hem till under 10..nje nån motta får det va. Element på till över 18, helst 25.

Ska dock inte klaga för mycket, igår sken solen och mamma chrille o ja var ute hela dagen o röjde i trädgården. Musiken spelades högt från ipod-högtalarna och livet kändes väldigt enkelt. Jag o såg går dock inte så bra ihop men man har ju en lillebror så varför ska man kunna de jobbiga uppgfterna?? Nej jag höll mig till rabatten och krattandet!

Kvällen igår bestod av konsert i Asarums kyrka vilken jag måste få ge några extra stjärnor. Jag är positivt överrasakd över Karlshamns klass!!. Underbart saxofon spelande tillsammans med Daniel Franks minst sagt imponerande stämma. Och inte att glömma Kammarkörens kvalitet, jag tackar så mycket. OCh såg ni mig sova under konserten så såg ni inte fel...jag ska erkänna att jag somnade men inte för att det hela var tråkigt, det var mer som mamma sa...väldigt rogivande:)(sen att jag är uppe nätterna långa o pratar med mina amerikanska vänner kan ju ha en liten del i det hela o göra...)

Nu ska jag iväg o storhandla till min lilla broders studentfest...listan är lång. Ska även hålla tummarna på att jag fortfarnde kan förtidsrösta för inte förrens idag hittade mamma mitt valkort och inte förrens idag upptäckte vi att det var i malmö min vallokal var. Jag vill vara med o påverka, jag vill rösta för första gången och jag vill absolut göra allt för att inte ett tokparti ska få komma in i partiet. Jag ska vara en ansvarsfull medborgare och gå o rösta i ett val som jag inte är det minsta insatt i. Men jag vet om jag inte röstar så är risken större att rövare och pirater tar över så jag gör vad jag kan för att förhindra... o ja hoppas ni alla gör detsamma!