27 april 2009

asch.. inte nu igen

Det är egentligen ingen stor deal, och det hade kunnat hända vem som helst..det är liksom bara lite otur när man tänker ibland..Det var igår. Jag slänger iväg ett sms till en vän med frågan om en restaurang är bra eller ej. Svaret jag får tillbaka
"Is the pope catholic" och liksom även om jag inte visste vad "the pope" betydde så kan man liksom tycka att själva uttrycket i sig förklarar det hela. Men det kopplas inte ihop i min skalle och wips så har jag slängt iväg ett sms till "I don't know?" Ahhhhhhhhh.... min vän fick sig allt ett gott skratt och när han svarar igen med "haha, Yes Bea, the Pope is Catholic" så börjar jag inse att nån del i den här konverationen var missförstådd. Inte ens här har jag fattat uttrycket och det är inte förrens jag ställer frågan till min rumskompis och hon svarar "Really Bea, come on" ja då går det upp ett ljus för mig...RÖD är färgen i mitt ansikte. Inte nog med att jag borde veta vem The pope är utan vi har ju för sjutton exakt samma uttryck på svenska...arh.

Nu har jag precis ätit frukost efter en jogging-runda till flygplatsen och tillbaka. Härligt. Solen skiner och fåglarna kvittrar..(inte så att jag hör dem men det passar så bra in o skriva med vackert väder, och jag är säker på att de sjunger när jag kommer ut). Näsan flagnar/fjällar och huden börjar få en jämn brun färg. Imorgon är sista dagen i skolan och sen har jag lov! En månads semester, nästan! Ska bli kul. Tror faktiskt jag ska köpa mig scooter så jag kan köra runt lite! JAg menar beachen väntar!

Ser fram emot sommaren hemma i Sverige med studentfest o allt!