17 augusti 2011

På väg, fast med dröjsmål i Kanada

Sprintandes genom flyplatsen i Toronto kunde inte hjälpa en halvtimmes försening från Köpenhamn, och ett försenat bagage samt alla köer i Customs och security. Nej, när jag hade fått mitt bagage så hade redan mitt plan lyft, och efter det var det som sagt nya köer. Nu sitter jag vid gaten till kvälls/natt flighten till Orlando, och hoppas på att min skjuts orkar ta sig till flygplatsen för att hämta mig i natt. Ibland undrar man om det finns någon som helst planering kring effektivitet och smidighet på flygplatser.

Jag har ingen riktig koll på vad klockan är hemma i Sverige, men det borde väl vara sex timmar senare än här. Min dator är fortfarande inställd på Daytona tid, och mig veteligen skiljer sig inte det från Toronto..så jag gissar att det nu är rätt så sent/tidigt där hemma, rättare sagt runt halv två?!. Jag kunde i vanlig ordning inte sova igår natt -var väl resfebern som spökade, coh det börjar sätta sina spår. nej jag får nog gå o köpa mig en kaffe till snart.


Toronto verkar (i alla fall från ovan) vara en stor och häftig stad. Många fina byggnader och jag hade inte bangat för att åka hit snart igen. Pratade dessutom precis med en killkompis som har gått och förlovat sig med en tjej just från Toronto, så om det inte blir för annan anledning så blir det kanske bröllop inom kort. Ja vem vet..

Nej, nu ska jag återgå till min bok.

toronto torinto!!