20 april 2010

vadå inga flyg?!

Tycker det är så märkligt det här med vulkanen...hur mycket skit har den inte o prutta ut i atmosfären egentligen?! Tydligen tillräckligt för o stänga av hela Europa. Jaja..isolera ni er bara..gör det. Bry er inte om oss här borta som vill komma hem. Nej men ärligt, kan ni se till o städa upp lite innan jag ska hem?


(P.S sökte på vulkanutbrott Island och på googles första sida fann jag denna bild. Någon som kan gissa vem konstnären är?)

Jaja lite spontan överraskning ledde utbrottet till ialf...Kusinvitamin lillepeter kunde ju inte ta sig hem från LA, nej så han flög till Florida istället och kom o hejade på mig o min skola när vi tävlade. Kände mig dock så dum när jag var fullt upptagen hela dagen o inte riktigt hade någon tid o prata med honom förrän senare på kvällen. Blev trots allt en god mexikansk middag och en romantisk kvälls-promenad på stranden ;) Nu är han i Orlando och hoppas väl snart på en biljett hem. Sicken bonus-resa!

Vi hade Conference tävling i helgen..innebär att alla skolor i Florida, i vår division, tävlade. Vi vann! Överlägset..killarna med 160 poäng o vi tjejer me 60. Ja så ska det väl gå till..jag själv skramlande ihop mer poäng än vad laget som placerade sig sist hade tillsammans. = standarden är inte så himla hög!!

jaja..nu är dags för två veckors intensivt arbete sen är denna termin ÖVER! Då får vi se vad båten tar mig..kanske blir det nationals..kanske inte. Om ni städar ordenligt så ska jag stå på flygplatsen i Köpenhamn 9.15 den 6:e juni...Vi ses då!!! Var är bästa nationalfirandet någonstans?? Det får bli mitt första stopp:)