05 januari 2009

första skoldagen

well well nu har man avklarat det administrativa. En dag fylld av info, mat o nya människor. Efter infon så hade vi fått så mkt info att jag glömt bort hälften, men en kille grabbade tag i mig o visade vad som behövdes. Det första var ett studentkort så man kunde få sin mat. Det var viktigast tyckte han...o ja me för den delen, va skithungrig. Blev en sallad idag med tsm med lite chili con carne härlig mix..

har träffat lite roomies nu o vi ska nog ut o äta ikväll..ja hoppas det ialf så ja har nåt o göra:P
fick göra ett engelska test idag för o se i vilken klass jag ska va i. Jag hoppas innerligt att det inte blir den sämsta då får jag inte tillgodoräkna mig de poängen i min utildning, med andra ord en massa lektioner utan credits.
Faktiskt två av mina dormmates trodde att jag var amerikanare till en början. Det ni!! Det ändrades dock när de hört mig prata en längre stund men dock!! Snart kmr språket rinna ur munnen.;) ska nog köpa mig en eng. bok och börja läsa lite så jag lär mig skriva någorlunda me.

Idag har det varit strålande väder, lite enerverande att jag inte kan ta mig till stranden dock, här på skolan kan ja inte dirkekt slänga av mig till bikini, även om ja e väääääääääldigt sugen.'

Sen måste ja bara berätta vad jag mer gjort...ja o min mage. När jag kom till Campus så va ja så törstig att jag bara hällde i mig vattnet från kranen, tänkte eh, det är väl no problemas. Det smakade lite äckligare än hemma men annars helt ok. Tänkte inte mer på det o under kvällen när jag va törstig så tog ja mig ett glas. IDag när alla gamla elever flyttade in så såg jag att de bar med sig stora flak med vattenflaskor o jag bara hmm,,,, frågade en rumskompis,"dricker ni kranvattnet?" o alla bara no no no...jag skulle inte rekommendera dig o göra det, jag har aldrig gjort det, inte jag heller osv osv...så ja bara o no...en magsjuk bea är det sista jag vill ha....
'