08 april 2009

Miami Nästa!!!

ahh...jag kan inte vänta. Just nu sitter jag i soffan i vårt lilla vardagsrum i dormen och försöker plugga samtidigt som jag hör Cassie sjunga falskt och högt i duschen och samtidigt som jag tänker på helgen som kommer. Vi åker tidigt lördag morgon för att tävla hela eftermiddagen och kvällen. Därefter skippar vi bussen hem och tar in på ett hotell, gör oss vackra för kvällen och går ut ser miami's nattliv. På söndag har vi planerat för Miami Beach. Jag vågar inte riktigt tro på att allt kommer gå som det ska det brukar inte bli så, så jag försöker att inte spira upp mig för mycket men..ahh..jag längtar.
Mamma, du behöver nog skriva ett mail till coach att det är ok att jag är i Miami, fånigt jag vet, men det är av försäkringsskäl om något skulle hända mig så att inte skolan är ansvarig.

På lördag blir det till o kämpa, under en eftermiddag och kväll ska jag hinna med följande, 100m häck, 400m häck, längdhopp, 4*400m och kanske 4*100m. Hmm..spännande spännande. JAg ser mest fram emot långa häcken sen kan resten gå som det vill.

Kan inte fatta att jag snart är klar med min första termin här, tiden har gått ruskigt snabbt. Mindre än en månad kvar och det känns nästan sorgligt att jag snart ska lämna, men skönt o veta att jag kommer tillbaka. Dessutom ska det bli kul o komma hem o träffa alla igen!!

Imorgon ska jag till Dillards och shoppa!! Har inte haft tid med träning och skola o allt men en läcker klänning till miami är ett måste och därför tar jag mig tiden. Klänning, skor, skor, klänning, japp det är min shoppinglista prio 1. Sen vet man aldrig vad som slinker i mer. Kan tänkas att det blir en dyr tripp då jag just nu tycker att jag är så himla mycket värd en massa kläder efter allt jag gjort o presterat!! öo...tänker morsan...men mamma, jag mår bra av o shoppa och en eller två klänningar har man alltid nytta av. Jag måste ha en till Miami och så en till vår Banquet. Jag menar det är ju nästan som bal, hade jag haft min balklänning här hade det givetvis varit givet, men den fick inte plats i väskan så nu måste jag köpa en ny..upps.

back to work!