17 september 2010

hatar att klaga

jag tycker inte om att vara på dåligt humör. Det blir så himla tråkigt då..Ni vet, är det inte så otroligt irreterande om man kommer till jobbet/skolan, är på strålande humör, (i alla fall någorlunda för att vara tidig morgon) sen möter man en kollega/chef/klasskamrat...som är på mindre bra humör. Hur TRÅKIGT är inte det???

Så därför tycker jag inte om o vara surpuppen. Så idag var det väl min toppdag i otur. Aldrig någonsin har så mycket gott snett på en dag. Förutom bilen o mobilen så blev även min resa till Kalifornien inställd, jag gjorde inte vidare ifrån mig på min Quiz i Marketing (som jag pluggat mycket på) och ja..det räcker väl så.

Så jag bestämde mig. Solen sken, Jag skrattade åt min dag, bokade biljett till Kings of Leon i Tampa och sprang till svetten sprutade på träningen. Hejade på tjejerna när de spelade volleyboll (utklassade det andra laget!!!) och nu sitter jag här med cookies:)

Tampa blir en heldag. Först shopping i Orlando, sen picknick och konsert i Tampa. Så ja vad kan man säga, Hakuna Matata!!!

(dessutom så är faktiskt mina beskymmer en piss i Mississippi jämfört med många andras)

Otursfagel

bilen startade inte (for TREDJE gangen), jag gick och skaffade mig ett nytt batteri...
-> I morse hade jag ingen bensin, sa jag rusade in pa BP (jag vet..hur kunde jag?!?!) men det fick bli sa...fyllde pa tanken, bilen startade INTE... jag hamtar hjalp (jag kan ju faktiskt ingenting om bilar...) gubben forsoker...bilen tyst...har en liten portabel laddare i bagaget satte igang den...inget hande...gubben gick...min forsakring har gatt ut..jag ar fast pa BP (av alla stallen ha..) jag tappar min nya mobil i marken och spracker skarmen. Jag kommer bli sen till jobbet. SMS:ar kollegan. Vem hamtar bilen?, vem hamtar mig? Jag vill grata...

Bilen startar, jag kommer ivag till skolan. Min arbetsgivare ar inte har idag. Vilken start pa helgen !