16 april 2009

det narmar sig slutet

man kanner det nu..pulsen, stressen ivern.

Nasta vecka ar vara finals, (slutprov i varje amne) Jag har ett test nasta lordag, tre foljande mandag och det sista tisdagen efter. Okej, nu galler det o halla ut hela vagen, men det ar svart, man liksom tappar motivationen till o plugga nar det ar sa mycket andra saker runt omkring som hander. Nasta vecka ar det en banquet och en avslutningsmiddag. Vilket innebar att det ska bokas tid hos frissan, fixa naglarna och bestamma vad jag ska ha pa mig. Jag menar det tar tid och det maste ordnas. Dessutom ska lagenhet till nasta termin fixas och det ar manga visningar pa gang.
Men man har val klarat av att gora flera saker samtidigt tidigare sa varfor inte aven denna gang? Jag menar fem slutprov ar val inte sa farligt?!

det kanns markligt att det snart ar slut. 28:e april ar sista dagen i skolan, sen ar min forsta termin i USA avklarad. Har gott betydligt battre an vad jag kunnat tanka mig och mitt mal med att forbattra mitt sprak ar definitivt pa sin vag att uppnas. Kul! Har aldrig tyckt att sprak ar sarskilt inspirerande att studera och lara men efter en tid har sa vill jag bara lara mig fler sprak. Min nasta plan ar att plugga en tid i Paris for att fanga upp franskan jag lart mig och forbattra den. Det ar faktiskt otroligt kul att kunna kommunicera med manniskor runt om pa vart klot och inte minst imponera med att kunna deras hemsprak. Mina barn ska bo i ett land ha en pappa fran ett annat o sa ska jag snacka svenska. Tre sprak- gratis, jag menar sen kan det ju bara bli battre!!