28 maj 2009

roligt klipp

Kanske ni redan sett det men jag är lite efter här borta med de svenska tv-showerna..men jag hittade denna på kanal 5.se och ja bara gapade..detta är ju bara inte möjligt..hur sjutton kan han göra de här ljuden...jag är minst sagt impad..

http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/single/65507/webtv/true

Go michael winslow!

Okey..lite om min vecka.. har mest inneburit sömn, vaknat av solen bländande i ansiktet, tänkt att åh!! idag blir en underbar dag..somnat om..vaknat och regn regn åter regn...ja absolut Floridas regnperiod är här. Vilket fall så har vi nog varje dag tagit oss till stranden för ett kvällsdopp, freesbee och simning. O en del lek i vågorna.. Trots att solen inte varit där så är det ändå väldigt härligt. Dessutom är ovädret så mycklet häftigare här än hemma. Det är verkligen extremt.

I tisdags fyllde Saif 21 vilket innebar middag på en go thai-restaurang, därefter hade vi partaj i alex hus vilket blev mycket lyckat.

Imorgon ska jag troligtvis till San Augusitne och om inte vädret tillåter för stranden så kan jag ialf njuta av den mysiga atmosfären inne i stan.

Inte många dar tills jag kmr till svealand nu. Anländer i Karlshamn troligtvis runt två tiden på tisdag.