05 januari 2010

Det var lite märkligt....

Måste ju berätta...Då Mor, far och bror åkt hem bestämde syster och jag oss för att ta en liten tripp till St Augustine, USA:s äldsta stad (eller Floridas eller nåt..?!). Men inte trodde vi att det som hände skulle hända..nej tänkas så tokigt det blev. Helt plötsligt stod han där..killen i vårt liv. Ja för snygg va han, kan faktiskt inte säga annat..o Hans, Lisa håller med!! HAN VAR SNYGG. Och därför blev också vårt beslut på hans fråga inget annat än SJÄLVKLART!!..Ja vad ville då denne stilige karl? OM inte, o bli inte förvånade nu, men såklart ville han ha oss på bild, ja inte trodde ni väl annat?!

Först lät det väldigt intressant, fotade med lite gammeldags kläder, javisst. Lisas o min första tanke blev fina klänningar!! weee!! Vem älskar inte klä upp sig. Sen förklarade han då att det skulle bli i en äldre miljö, ännu mer weeee!! Vem älskar inte bli uppklädd framför ett gammalt slott?! Ja förhoppningarna växte.

Okej, sen blev det då inte direkt som vi tänkt oss. Kläderna plockades fram. Vita Marmelucker eller va sjutton det nu heter med fåniga hattar. Och inte nog med det, bakgrunden var ett tattigt badkar. Hallå..?! Vad är detta?! Här är vår första bild:


Ändå väldigt söt. Men så hände något knasigt. Han ville att vi skulle ta oss en liten sup. O vi tyckte ju allt redan var konstigt som det var så ..ja ... va sjutton. En liten en kan väl inte skada..



Sen blev det bara värre och värre...kläderna skulle av...drickan skulle ner och ja o Lisa..ja vi hade ju inget val. Vi gör vad vår herre önskar..




Ja puuh...det blev lite mer jobb än vad vi räkant med..men ja, inte visste vi det heller..men det hela slutade så här...



;)

Är det någon som kan ställa upp på ett bidrag till vår lilla taxiresa hem. Blev liksom lite tokigt där..