22 november 2009

väntar ... och väntar

Sitter nu på orlando's flygplats i väntan på systrarna Berg. Var lite sen och sprang till bagage hämtningen. Det var en o en halv timme sen. Planet hade inte ens lyft när jag kom. Försenat, typ tre timmar. Jippie.. (de kommer från Washington) Så nu sitter jag här på terminaeln..försöker håller ögonen öppna. Har proppat i mig en bagel o är fortfarande hungrig. Försöker plugga matte men hjärnan fungerar inte. Nej..så mvad ska ja nu hitta på? Kanske lite mer mat?!

Fort myers:
Bilder kommer snart. Himla mysig stad faktiskt, kanske ska vi åka dit på vår lilla Florida tripp familjen?? Mysiga små gator, fina hus i härliga kvarter och långa stränder. Var på en liten ö igår, vandrade runt på stigarna, hade lax o bagel lunch!! yammi och så lite slappande på stranden. Var senare och åt på en kinesisk restaurang, och sen ut o dansade på en klubb. Min lilla bilfärd dit var inget kul. Långa bilköer, vilse i tampa och ingen bensin..men tillslut kom jag fram och bilfärden hem gick bra mycket bättre.

Julpyntet har kommit upp i Florida..och det ser megakonstigt ut med snögubbar i trädgården när det är 25 grader varmt!! haha..skumt skumt..ser ut som ett skämt. Har inte fått någon julkänsla alls. Även om jag sjöng alla julsånger jag kunde komma på i bilen.