13 april 2009

haren hittade tillslut hit

Jag trodde aldrig haren skulle hitta mig, men idag när jag öppnade postboxen så låg där en lite notis...go to customer service. O vad hittade jag där om inte ett paket:) tack så mycket snälla hare för det goda påskägget och de jättefina örhängena. Har ju lite dåligt samvete för att jag klagade på haren i fredags att han inte kommit hit, ber om ursäkt för det.

jag var så förvånad igår att jag inte var mer trött än vad jag va, men jag kan säga er att tröttheten slog mig idag istället, tjena mors. Första lektionerna idag var min koncentration på o hålla mig vaken istället för på läraren, ni vet ögonlocken bara faller och det spelar ingen roll hur mycket man försöker, donk.öppna de igen..o så donk ner med de igen..finns inte mycket man kan göra, hällde i mig en hel flaska SOBE-energi vatten/te/juice -aktig dryck, för att fixa sista lektionen.

Har varit och tittat på lägenhet idag. Första intrycket var perfa, värsta fina hotellet var det som. Lyxiga lägenhet/radhus med stor fin pool, biljardbord, och massa fin afacilieter. MEn andra intrycket var värre, det var dyrt, dålig service och nja..inte alls vad vi tänkt oss. vi letar vidare..

nu ska jag ta en napp innan träningen
säger tack igen för påskpresenten o ha det underbart hemma i våren, hört att det är sommar-varning där hemma, låter härligt!!!