09 maj 2009

Hjarnan har tagit sommarlov

jag maste ju saga att mitt foregaende inlagg nog var ett av trakigastre publicerat pa denna blogg. Men mitt huvud har inte riktigt varit med mig. Det liksom tanker inte sa begavat langre. Vet inte om det kan vara sa att nar jag har sommarlov sa kopplar hjarnan att "ja nu ar det lov sa nu behover det inte tankas pa ett tag".

Som i helgen nu tex. Jag visste mycket val att jag skulle kora ett traningspass igar, men i min vaska fanns bara tavlingsklader, inget att trana i. Inte bara det jag lyckas dessutom klanta till det pa vag till arenan. Precis innan vi ska aka sa bestammer jag mig for att ta yttligare en vaska med mina skor i. Jag tar ut joggingskorna fran spiksko-pasen, lagger de i den andra kassen, later spiksko pasen (med spikskorna i) ligga kvar pa hotell-sangen och sa aker vi ivag med bussen...UTAN mina spikskor..ahhh....trana vaxlingar i joggingskor blev resultatet. KLANT!

Vad jag alltid tar med mig till alla tavlingar ar min filt, sa jag kan sova pa bussen. Men nej, inte ens den kom med. Som tur var fick jag med mig min Ipod, daremot sa glomdes oronpropparna.

Nej, nu maste jag lamna datorn och samla tankarna sa jag lyckas ta mig over hackarna idag, o sa att jag lamnar over pinnen till ratt person.