11 mars 2010

Pustar ut

Det är blixter och dunder utanför mitt fönster och jag har precis packat upp min resväska från helgen. Ja vet, det var fyra dagar sedan jag kom hem men jag har faktiskt inte haft tid. Nej, intensivt är ordet som beskriver denna vecka. Igår och idag hade jag, sammantaget, fyra test, en quiz, ett speech (5-6min) samt en rhetoric analysis. Det stavas pluggning. O japp, det är precis vad jag gjort. Varenda minut var planerad. Kaffe, te, dammsugare (!!) och annat skit slank ner för att hålla energin uppe, men se nu är jag här o jag lever. Och känner jag många av mina läsare rätt, så är jag inte den enda som vet vad hårt slit innebär? Snarare tvärtom..

För jag ska inte klaga, nu börjar faktiskt våren ta sig an på allvar här i Florida. Igår var det flip-flop och shorts-väder, idag var det kjol o paraply. Igår hade jag en underbar morgon. Min första lektion började 10.30, steg upp vid sju -tiden och pluggandet var igång. Med mitt kaffe i handen intog jag balkongen. Kändes inte helt fel o plugga när solen värmde min näsa.

Ikväll ska ja ut o äta med några vänner. Spring Break har nu börjat!!! Har visserligen några lektioner i morgon men inget av krävande slag. Sen är det en veckas semester. O vet ni vad?! Miami väntar:)  Malmö lisa kommer måndag em, hämtar henne o sen kör vi raka vägen ner. Innan dess har jag dessutom besök från Eva. I Miami har vi fått låna en lägenhet av en vän. Han har dessutom lovat att om jag nu bor under hans tak, så står han för allt...vi får se vad det innebär men Jet Ski, lite inträden och annat smått o gott nämndes....

puuuuuuuuhhhhhhhhh......RELAX är ordet för nästa vecka