27 mars 2011

Stranden för själen

Efter en ganska så misslyckad helg i Tallahasse så var humöret inte på prima topp. Men när jag vaknade denna morgon så sken solen in genom persiennen och jag besätmde ganska så snart att stranden var ett bättre val än skolböckerna. Sagt o gjort. Drog på mig springkläder, körde ner till stranden och sprang längst havskanten. Vattnet skvätte sådär skönt mot vaderna och tankarna gick precis huller om buller o hit o dit. Skönt!

Efter lite stretchning och solning så begav jag mig norrut för att möte några vänner med sina surbrädor. Har ju aldrig provat förr så det var på tiden till att dra ut mig på vågorna. UNDERBART!! Inte för att jag lyckades ställa mig denna gång (skyller på lite för få vågor ;)) men dock. Att bara ligga o flyta på brädan där ute, sitta o vänta på en våg som passar och bara njuta av hav hav o åter hav var bara helt underbart- fridfullt!


Men vi fick nog o mötte upp med yttligare en drös vänner...det blev volleyboll och fotboll på stranden.. Vilken dag! Humöret tillbaka på topp Minsann!

Kan ju berätta att jag smet in på Subway för att köpa mig en sub. Yrade runt efter mina bilnycklar och fick hea personalen plus kunder involverade, tills en herre lite försiktigt berättade för mig att mina nycklar hängde på mitt långfinger...ja oj..ja hoppsan! woopsi!