30 september 2009

Kallfront

i morse när jag gick ut på balkongen, för att hämta mina joggingskor, fick jag en kall chock..brrr..hmm..vad är detta..på med tightsen för första gången. Suck. ja en kallfront har nåt daytona, vilket innebär att det i morse kanske var en 15 grader istället för 25 men att det nu ligger på cirkus 25-30 igen men det är ju faktiskt kallt om man jämför med tidigare. jaja..just nu sitter jag på starbucks o fördriver tiden..på min lilla planering idag ska jag:

* ta sickle cell test (alla atleter tar testet för att se om blodkropparna är runda eller halvmånar, är de månar så är det inte bra, mkt mer än så vet jag inte!!)
* ska få en injektion i armen för att få lite förbättring i min arm/axel
* behandling på baksidan. känns mkt bättre nu en tidigare och kunde spring utan några problem idag i 40min. !!
* ska ha en lektion till om ca en halvtimme
ja det är väl mestadels det...ska lämna in min lilla computer till teknikerna o se om de kan fixa till den lite..

alltså ska göra ett flrtydligande också...många har påpekat de många "partybilderna". Alltså tro inte att det är allt jag gör. Min tid går till träning, skola, träning, plugga.. vi har 10pass/vecka så det är inte mkt tid för annat. Men om helgerna har vi sagt att det är vår tid att komma ut o träffa lite folk, vara lite sociala och ha lite kul. Så oroa er inte, jag sköter mig!! och jag har kul!