21 september 2009

flyga flygplan hela dan, i bara flygplan!!

 
 


Japp så äntligen fick jag komma upp i ett litet flygplan. Har liksom aldrig blivit av tidigare. Men då denna helg var helt underbar redan sen innan så varför inte avsluta den ännu bättre.

Efter en underbar dag i Gainsville avslutade vi kvällen med Daytona BEach's lokal-klubb, Ocean Deck. Där var det live-band och vi vandrade längs stranden. I söndags vakande jag relativt tidigt och gjorde mig lite gott is-kaffe, några rostade mackor och satt jag ute på balkongen och njöt ett slag. När väl Cassie vaknat till liv så åkte vi och tittade på ett middagsbord! Ursnyggt och endast $20!! Härligt fynd, dock inga stolar till..men äsch..vad ska man ha det till?!..Sen var det stranden somm gällde. Vågorna helt underbara och vädret ännu bättre. Efter ett träningspass ute i havet, ja för det kan jag säga er att hoppa och ha sig i de vågorna är ett träningspass, så däckade jag på min beachhandduk.

Helt plötsligt haör jag massa jublande rop och undrar vad som händer...jo nu har mr. Carson, (en vän till en vän..) bestämt sig för att ta oss på en flygtur..waaaaaa yey..ja vill ja vill ja vill!!! Sagt o gjort, några timmar senare stod vi där på flygfältet redo att lyfta.

Jag satt längst fram så när vi kommit upp en bit i luften fick jag äran att styra vårt lilla plan!! Instruktioner, håll dig längst med strandkanten ca 1000 feet. Ja vi flög rätt så lågt så vi kunde titta lite på vår lilla stad. Var hur kul som helst., när Carson körde så gjorde ha lite luftgropar och annat skoj, bättre än värsta berg-och-dal banan på Disney, yey vad jag skrattade =D
Posted by Picasa